Mange vinkendere og fagfolk rejser gerne til vinens hjemland for at stifte nærmere bekendtskab med vinproducenterne og fysisk betragte vinens udvikling og modning. Kan man så samtidigt smage vinene og købe lidt med hjem, så er turen jo særdeles vellykket. Derfor er det jo oplagt, man på næste udlandsferie tager en tur til favoritlandet, hvis vine man bedst synes om. Hvis man er vild med de mange græske vine, så bør man absolut overveje en rejse all inclusive Grækenland.

Hvad får man med all inclusive Grækenland?

All inclusive Grækenland er navnet på en luksusbillet, hvor alle udgifter til det praktiske er inkluderet i den samlede pris på billetten. Man kan derfor udelukkende koncentrere sig om at nyde sin ferie i fulde drag, og man slipper for at tage sig at taxitransport, finde hoteller samt restauranter og alle småudgifterne til snacks, drinks og is på hotellet. Alle udgifterne til forplejningen er betalt i forvejen med din billet. Dette er en komfortabelt rejseform, som i de seneste år har fået enorm meget udbredelse, da folk netop tager på ferie for at slappe af. I Grækenland kan man desuden nyde både klimaet, maden samt de herlige badestrande, og der er naturligvis også tid til en afstikker til et vinslot eller to. Man kan også besøge Grækenlands mange seværdigheder, idet landet for 2000 år siden var verdens kulturelle og religiøse centrum, og vores civilisation hviler meget på den græske antikke kultur. Man kan købe billetter med all inclusive Grækenland hos Sunweb, der primært leverer billige flyrejser til Sydeuropa både med og uden all inclusive.

 

Hvilke græske vine findes der?

Hvis man elsker græske vine, så bør man tage til Grækenland en gang i livet og smage de forskellige vine og samtidig nyde en fortjent ferie i det billige ferieland nær Middelhavet. Grækenland var faktisk en overgang verdens førende vinland med vinguden Dionysos, men landet er siden overhalet af andre vin nationer. Vi kender især til de harpiksholdige hvidvine Retsina samt de søde vine fra Samos. Lokalt fremstiller man mange varme og tunge vine, der passer ideelt til den græske mad. Vi foretrækker mere kølige vine, og grækerne har fundet ud af dette, så nu har de faktisk lavet mange nye vine fortrinsvist fra det nordlige Grækenland og især Trakien og Makedonien, hvor mange producenter nu producerer både røde og hvide vine af international tilsnit, og man anvender især de kendte druer som Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Merlot. Grækenland blev presset af de unge ønologer til at forhøje kvaliteten yderligere, og i dag er græske vine langt bedre end deres dårlige rygte, således de kan sammenlignes med normal europæisk standard.