Er det blevet din tur til at holde sommerfest? Når solen skinner, og du har ferie, så er det dejligt at kunne hygge sig med venner og familie. Det er oplagt at holde en fest i haven, så vejret kan nydes, og du kan få snakket med dine gæster. Det er oplagt at grille, når der holdes sommerfest, da man nemt kan sidde noget lækkert kød på grillen og stadig være i selskab med sine gæster. Find ud af hvad menuen skal stå på, så du kan blive klar til en uforglemmelig fest i haven.

Vin eller ej?

Når du har fundet ud af, hvad menuen skal stå på, så kommer det næste store spørgsmål – skal der serveres vin til maden? Der er mange, som godt kan lide et godt glas rødvin til et godt stykke kød, da det ofte hænger sammen.

Hvis der også er forret, kan man overveje at købe hvidvin til det og så gemme rødvinen til hovedretten. Det er dig, der holder festen, og dermed dig der bestemmer, om der skal være vin til maden eller ej. Du kan altid sørge for at have øl og sodavand også til de gæster, der ikke kan lide vin, eller som skal køre hjem.

Dit valg

Uanset hvad du beslutter dig for, så vil dine gæster komme til at hygge sig til festen. Det er meget normalt at servere vin til aftensmad, så nogen gæster vil måske undre sig over, at du har valgt det fra.

Kilde:

ideertilfest.dk

dr.dk

woman.dk