I denne sektion kan du finde information, inspiration og guides til vinregioner fra hele verden. God vin giver mulighed for at smage på verden, men hvis du skal have fuld fornøjelse af din vin så er det en god ide at læse mere om den vinregion hvor vinen kommer fra. Meget af det vin man finder i supermarkedet kommer fra store europæiske vinlande som Spanien, Italien og Frankrig. Oversøiske vine fra Chile, Australien og Sydafrika er de seneste år også vundet meget frem herhjemme. Skal man have fat i vine fra lidt mere alternative vinlande som Rumænien, Libanon, Moldova eller Georgien så skal man dog stadig ind hos en mindre importør eller bestille vinen hjem over nettet.

Hvad enten du er på udkig efter vin fra en af de store vinlande eller om du er nysgerrig efter at lærer mere om vin fra et af de mindre vinlande så er der god sandsynlighed for at du kan lærer mere om såvel vinområdet som dets vine her på brydevin.dk

Sektionen opdateres jævnligt så finder du ikke den vinregion, du er interesseret i at lære mere om lige nu så er der godt sandsynlighed for at den kommer inden for den nærmeste fremtid.