Jeg har fundet en rødvin, som udover en udsøgt smag også er fyldt med historie.

QUOTA 29

QUOTA 29 er en fransk vin, udvundet fra 35 år gamle vinstokke.  Halvdelen af druerne er lagret i 3 måneder på franske egefade.

Regionen Puglia

Quota 29 stammer fra Puglia. Det er kendt for sit varme og tørre middelhavsklima. Man bruger typisk druerne Primitivo og Negroamaro fra dette område. Vinmarksarealet er på omkring 118.000 ha.

Smagen

Smagen på denne delikate vin beskrives i Toscavini, som en harmonisk vin med masser af smag og afrundethed. Smagen varer ved i lang tid. Denne smag leder i retning af en romantisk middag, da den samtidig er krydret og ganske lækker. QUOTA 29 er rost flere steder før og har blandt andet fået 5 stjerner ved et køb i Vinhulen.

Kan nydes til

På grund af den fyldige og harmoniske smag blandet med et twist krydderi, kan vinen sagtens drikkes til en god krydret tomatret eller krydret mad, hvor man gerne vil kunne smage vinen alligevel. Eller man kan nyde vinen, som den er efter et måltid.

Bestil vinen online

Vinen kan købes i flere butikker landet over og kan også bestilles online. Man kan blandt andet bestille vinen på Toscavini.dk og hvis man gerne vil eksperimentere med andre vine, kan man også finde et stort udvalg hos Skovgaardvine.dk. Skovgaardvine tilbyder udover salg af vin også vinsmagning og gaveæsker. Skovgaard vine har butikker flere steder i landet og det er derfor muligt at møde op i en af deres butikker i enten Slagelse, Birkerød, København, Hornslet, Næstved og Sverige. Udover vin har de også øl, whiskey og mange andre lækre drikke.

QUOTA 29 en kvalitetsvin der er råd til

Quota er en rigtig god kvalitetsvin. Da den ikke koster så meget, som mange af de gode kvalitetsvine gør, kan enhver få mulighed for at smage vinen. Den er helt sikkert værd at smage.