København er stedet at tage hen, hvis du elsker vin og gerne vil have fornyet inspiration til din vinkælder. I hovedstaden har mange spisesteder og vinbarer taget det højtidelige ud af at drikke vin, hvilket har gjort det gode glas vin mere tilgængeligt.

Vil du gerne finde nye gode vine, du kan have liggende til de gode middagsselskaber med venner og familie? Så læs med i indlægget her, hvor vi giver dig tips til, hvordan du finder vine, du kan fylde din vinkælder op med.

Hvordan får du smagt nogle af de bedste vine i København?

En rigtig god måde at komme rundt i København og smage gode vine på er ved at tage på en gastronomisk byvandring. Her er der stop undervejs på mindre madsteder, der sammen med kulinarisk mad serverer et godt og udsøgt glas vin til.

Det kan du blandt andet gøre med Foods of Copenhagen, som tilbyder forskellige madture i København. Det er en god måde at kombinere sightseeing og gastronomiske oplevelser på – uden at du skal smage dig igennem 25 forskellige vine på én gang.

Hvad indebærer madture i København?

På en gastronomisk byvandring kommer du enten selv eller sammen med en gruppe forbi mindre madsteder i København, som alle er passionerede og engagerede om at give deres kunder gode gastronomiske oplevelser.

Du bliver guidet rundt af en lokal madekspert, som virkelig brænder for at give dig den bedste gastronomiske oplevelse i København alt imens vedkommende fortæller gode historier og viser sider af hovedstaden, som du måske ikke selv ville kunne finde frem til.

Du kan vælge mellem forskellige madture i København, hvoraf du blandt andet kan komme rundt på madsteder, der serverer gode vine til den serverede mad. Det er en rigtig god måde at finde nye vine til din vinkælder på, da du smager på dem, mens du får mad, der passer til.