Du sidder formentlig allerede derude og gruer ved tanken om at handle vin online. Ligesom du med garanti er fyldt op af med en god omgang skepsis.

For hvordan kan du være sikker på at få den rette vin? Og går du ikke glip af vejledning og den menneskelige kontakt, når du vælger at handle online?

Nethandel er som bekendt eksploderet den seneste årrække, men når det kommer til vin, er vi tilsyneladende mere forsigtige med at lave et skift, end når det gælder tøj, hvidevarer eller møbler.

Hvorfor mon?

Vi undersøger sagen nærmere, når vi tager et kig på fordelene ved at købe vin online. Er du til rød, hvid eller rosé? Vi guider dig hele vejen omkring online vinhandel uanset dine præferencer. Så følg godt med!

Vinelskeren som romantiker

Okay, den her pointe kan synes lidt letkøbt, men føj os for et øjeblik, når vi spørger:

Er vinelskere håbløse romantikere?

Når du kommer til et punkt i dit liv, hvor vin ikke længere bare er en alkoholisk drik, men nærmere tager form af en interesse, da har du allerede bevæget dig milevidt fra det originale standpunkt.

For langt de fleste af os, der tillægger vin større værdi, er der stor glæde forbundet med det første fløjlsbløde møde med en god årgang på tungen. Vi fryder os over diskussioner om Italien kontra Frankrig som vin-nation, ligesom vi kan gå i flere dage og overveje hvilken vin, vi vil servere for vores gæster den næstkommende weekend.

Når vi tager alt dette i betragtning, er det tydeligt, at vin er ladet med følelser i langt højere grad, end vi måske er bevidst om til hverdag.

Og giver det da ikke god mening, at vi er tilbageholdende, når det kommer til køb af vin på internettet? Jo, i høj grad.

En god snak om vin

Og det er her, at det bliver en udfordring. For elsker du vin, elsker du sikkert også at diskutere og blive vejledt for at få lige netop den rette flaske med dig hjem. Kan internettets udbydere så ikke komme til at fremstå som en andenrangsoplevelse?

Men her er vi kommet for at modbevise dig!

Hvis denne artikel har et defineret mål, må det være at overbevise DIG om fordelene ved online shopping af vin.

Og fordelene er mange og store!

Handler du vin online, er udbuddet større, og du får bedre priser. Det er en MYTE, at der ikke findes god vejledning, hvis du skulle forvilde dig ind på nettet for at handle vin.

Køb vin på nemlig.com, og du vil opleve en vejledning, der vil gøre dine fordomme til skamme. Blandt andet vil du blive mødt af anbefalinger fra en anerkendt sommelier, der professionelt og effektivt guider dig, så du vælger den rette vin i relation til område OG anledning.

Nemmere bliver det faktisk ikke.

Og derfor, mine damer og herrer, er det som erklæret vinelsker ikke længere til at komme udenom online vinhandel. Fordelene skriger faktisk til himlen, da motivet for at handle først og fremmest må dreje sig om at komme til den bedste vin, til den rigtige anledning, til den rette pris. Har vi ikke ret?

Rigtig god fornøjelse med din online handel.