Et hurtigt vægttab kan være svært at gennemføre, hvis ikke man har modet til det. Der findes et hav af måder at opnå et hurtigt vægttab, men langtfra de fleste holder på den lange bane.

I dag skal vi se nærmere på lette tips til at smide de ekstra kilo. Og når jeg skriver ”lette”, så er den god nok. De kræver selvfølgelig seriøsitet og måske også lidt opbakning på de dage hvor man ikke er motiveret. Men lette, det er de.

Jeg vil nævne de tre første i dette indlæg, der således skal give dig lysten til at se nærmere på resten. Til disse tips, kan du tage et glas rødvin dagligt, og nyde som en lille forkælelse til vægttabet. Det er nemlig anbefalet at drikke et glas rødvin dagligt.

Gode tips

Første tip, lyder, at du, når du har lavet din aftensmad, skal anrette det på en tallerken med det samme. Du skal således lade gryder, pander osv. stå ude i køkkenet og tage en portion af gangen. På denne måde spiser du omkring 10% mindre.

Næste tip er, at du skal børste dine tænder efter aftensmaden, inden du sætter dig i sofaen og ser TV. Dette ”trick” giver dig mindre lyst til chips og chokolade.

Endeligt, skal du til at undgå reklamerne på di TV. Zap væk eller mute lyden når en reklame dukker op. Der er studier der viser, at billeder af snacks og andre lækkerier aktiverer dit appetit-center i hjernen og gør dig sulten.

Læs resten af de anbefalede tips, og bliv inspireret til et hurtigt vægttab. Det betaler sig.